Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Οι διάλογοι Μαρινάκη - Μπέου - Κανελλόπουλου

Αποκαλυπτικοί διάλογοι βγήκαν στη φόρα, ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Αχιλλέα Μπέο και τον Θανάση Κανελλόπουλο, μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.





Aχ.Μπ.: Έλα συγχαρητήρια!

Βαγγ.Μαρ.: Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92'!

Α : Άκου να σου πω όμως...

Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός!

Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.

Β: Έτσι, έτσι...

Α: Μ’ακούς;

Β : Εντάξει...

Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό...

Β: Τι εννοείς, ποιους απ’ όλους;

Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα.

Β: Εντάξει...

Α: Μ’ ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο!

Β: Εντάξει, τελείωσε...

"Προστάτεψέ τους..."
Αργότερα, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα λέγοντας του χαρακτηριστικά: "Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό"!

Συνομιλία Κανελλόπουλου - Μπέου
Αχ. Μπ.: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περίπτωση εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουνε να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό!

Θαν.Καν.: Να σου πω έχουμε σχέση με τον Μπανάνα;

Μ: Με ποιόν;

Κ: Με τον Μπανάνα έχει σχέση αυτό;

Μ: Δεν ξέρω δεν νομίζω, μπορεί κιόλας να έχει. Μπορεί και ν’ έχει. Μπορεί και αυτός να έχει αλλά δεν μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ… τα.

Κ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός , Στο 2ο ο Παναθηναϊκός

Μ: Ναι και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιοννα μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος, έστω 4ος.

Κ: Παίζει… είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6,00 - 6,30 οπότε περνάει πειθαρχική.

Μ: Άμα γίνει αυτό γ… το. Αν γίνει αυτό γ… το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει και μετά να τον στέλνεις… δεν θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμή δηλαδή είναι ότι …

Κ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω ο … ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν μπορεί να … . Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι…

Μ: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ… οι άνθρωποι , βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορόσημο της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ… γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ… έκανε ο παίκτης , μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π…, στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί κάνες μ…; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό , αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως , κατάλαβες ;

Κ: Ε, βέβαια

Μ: Και δεν του δείχνει . Άντε πήγαινε γ… τότε, αφού είσαι μ… . Και τον Θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει και στο κύπελλο, πάει τώρα.
Την 1-2-2011, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ σε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:

Αχ. Μπ.: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δε θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε το Σιδηρόπουλου πάνω… δεν είναι δυνατόν…

Βαγγ. Μαρ.: Ποιο Σιδηρόπουλο πάνω;

Α: Το Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Β: Γιατί Σιδηρόπουλο έβαλε;

Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Πομπορίδη 4 βδομάδες, τα Σπάθα 4 βδομάδες κι αυτό το μ…. που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ’έχω γραμμένο Μπέο στα α…. μου.

Β: Γιατί εμένα δε μ’έχει γραμμένο με το Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ…;

Α: Ναι, αλλά εγώ του το πρόλαβα τώρα, του λέω άστον έξω και βάλτονα στο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω εγώ το Βαγγέλη άμα φωνάζει. Είναι ντροπή του λέω, βάλε το Γιάχο όχι μου λέει το Γιάχο. Βάλε τον Πομπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου του λέω στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.

Β: Καλύτερα να βάλει τον Πομπορίδη ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός.

Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.

Β: Αυτό θα του πω κι εγώ, αυτό θα του πω.

Α: Και να σου κρατήσει το Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.

Β: Τώρα θα το κάνω.
Συνομιλία Αχιλλέα Μπέου με τον υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο για να ορίσουν διαιτητή στις 9/02/2011

Γ. Παπ.: Κερκυραίοι είναι και οι τρείς.

Αχ. Μπ.: Ναι;

Γ: Ναι ο Σπύρος.

Α: Μπορεί να μας το κανονίσει;

Γ: Ε, ναι εντάξει. Πιστεύω ναι.

Α: Το πρωί να τον πάρω ένα τηλέφωνο. Πως λέγονται;

Γ: Πουλημάς. [ενν. Νίκο Πουλημά, διαιτητή Γ’ εθνικής]

Α: Τα έχει καλά με τον τέτοιο εκεί αυτός;

Γ: Τα έχει ναι Βοηθάει μωρέ

Α: Πουλημας είπες;

Γ: Ναι.

Α: Ποιος άλλος μπορεί να μουν την κάνει τη δουλειά.

Γ: Πάρε το Λυράκη (ενν. Νίκος Λυράκης γενικός διευθυντής ΠΑΕ Κέρκυρας).

Α: Ο Λυράκης;

Γ : Ναι . Μήπως ξέρει.

Α : Κάτσε να τον πάρω τηλέφωνο. Πουλημάς είπες ο μεσαίος ε;

Γ: Ναι.

"Αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη"
Την 19-2-2011, διεξήχθη και ο αγώνας «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός», με αποτέλεσμα 2-1. Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, συνομιλεί αρχικά με τον Λουκά Σ.......Ο για το αποτέλεσμα του ντέρμπι και αμφότεροι κάνουν λόγο για ξεκάθαρη «αλλοίωση του αποτελέσματος», καθώς το γκολ του Τσιμπούρ ήταν οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη ήταν καθαρό και ο Τοροσίδης έκανε πέναλτι, ο δε Λουκάς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη», αναφερόμενος στον Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ενώ αργότερα ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) συνομιλεί για τον συγκεκριμένο αγώνα με τον Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ (Θ) και αναφέρουν τα εξής:

Αχ.Μπ: Τι γίνεται, που είσαι;
Θαν.Καν.: Στο γήπεδο.
Α: Ακόμη εκεί είσαι;
Θ: Να φύγουν ο κόσμος να φύγουμε.
Α: Τι λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος ο Βαγγέλης;
Θ: Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα. Το γκολ ήταν κανονικό, να το ξέρεις αυτό, ε.
Α: Ε;
Θ: Το ματς το είδες;
Α: Το γκολ του Τσιμπούρη οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.
Θ: Για ξαναπέστο.
Α: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ.
Θ: Του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ;
Α: Ναι. Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δεν το δίνει. Μη του το λες μωρέ γ... τα, άκου τι σου λέω.
Θ: Κοίταξε στα δυο πρώτα συμφωνώ, στο γκολ του Τσιμπούρη γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήτανε ίο παίκτες.
Α: Πιο μπροστά απ' τη μπάλα είναι, παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος του μπροστά είναι σε θέση οφσάιντ.
Θ: Το γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα, πώς και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήτανε... ήτανε γ...τα.
Α: Υπάρχει πρόβλημα έχε υπόψη σου.
Θ: Ναι.
Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω.
Θ: Τι πρόβλημα όταν λες;.
Α: Θα του την πέσουνε αδερφάκι μου, πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μη τους δείρουνε δε καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.
Θ: Τους τρεις λες, έτσι;
A: Ναι.
Θ: Ναι πολύ, το ξέρω τώρα.
Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα.
Θ: Έχει πάει στα αποδυτήρια κάτω.
Α: Εντάξει μετά θα τον πάρω γω.
Θ: Θα του πω να σε πάρει. Να σου πω, τι ώρα παίζουμε 17:00 η ώρα παίζουμε εμάς αύριο;
Α: 15:00.
Θ: 15·:00, το δείχνει η τηλεόραση, το δείχνει, ε;
Α: Το δείχνει ναι.
Θ: Να σου πω, πώς το βλέπεις τώρα εσύ με το... που... κάτω η Τρίπολη ο γ... που... λέγαμε να κερδίσουμε και το κερδίσαμε προχθές, λέγαμε αν μπορέσει και μπει κάποιος διαιτητής που να "ναι, να μην το κυνηγήσει. Πως το βλέπεις τον Αστέρα Τρίπολης τώρα, πέφτει τώρα;
Α: Ακόμη είναι νωρίς, αλλά τώρα είναι σε δύσκολη θέση, γιατί δεν θα το δώσει το παιχνίδι κι ο Πανσερραϊκός τώρα, έχει πρόβλημα γ... τον.
Θ: Όχι ο Πανσερραϊκος να μην το δώσουν με τίποτα να τους πεις, πρέπει να φύγει ο Μποροβίλος από τη μέση το 'χουμε πει αυτό.
Α: Εντάξει θα τα πούμε»

ΠΗΓΗ:sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: