Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΑΒ: Παραδόθηκε το 100ο εργοσύνολο για την συμπαραγωγή C-130J

Παραδόθηκε σήμερα από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) Α.Ε. το 100ό εργοσύνολο των δομικών τμημάτων «mid panels» της ατράκτου του μεταγωγικού C-130J στην κατασκευάστρια του αεροσκάφους εταιρεία Lockheed Martin Aeronautics.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η κατασκευή και συναρμολόγηση των mid panels είναι μέρος του προγράμματος συμπαραγωγής μειζόνων συγκροτημάτων του αεροσκάφους C-130J Hercules που  ανέλαβε η ΕΑΒ το 2010 ως μοναδικός προμηθευτής παγκοσμίως για όλους τους πελάτες της Lockheed Martin.

Στο πλαίσιο του προγράμματος η ΕΑΒ κατασκευάζει και συναρμολογεί στις εγκαταστάσεις της -εκτός των mid panels– τα plug floors και τα top/side panels του αεροσκάφους.

«Η σημερινή παράδοση αποτελεί ακόμη ένα δείγμα της υψηλής τεχνογνωσίας και των δυνατοτήτων της ΕΑΒ. Η συνεργασία μας με τη Lockheed Martin είναι πολύχρονη και ιδιαίτερα σημαντική. Θα συνεχίσουμε, με την ίδια δυναμική, να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ, κ. Δημήτριος Παπακώστας με αφορμή την παράδοση του 100ου εργοσυνόλου mid panels.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Lockheed Martin Aeronautics κ. Ντένης Πλέσσας συνεχάρη την ΕΑΒ και ευχαρίστησε το προσωπικό της για την συνεργασία τους και τον επαγγελματισμό τους στο πρόγραμμα.
 Πηγή:www.capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: